Flemming Pohl

Flemming Pohl


// AUTORISERET PSYKOLOG

Jeg er uddannet psykolog i Århus i 2004, medlem af Dansk Psykolog forening og autoriseret af Dansk Psykolognævn i 2006. Jeg arbejder ud fra deres  retningslinjer og har naturligvis tavshedspligt.


Som person er jeg imødekommende, nysgerrig og handlingsorienteret og dette vil naturligvis afspejle sig i terapien. Samtaleterapien tilpasses din konkrete problemstilling og jeg bestræber mig på at gøre terapien så konkret og anvendelig som muligt for dig i dit liv. Det kan handle om at skabe orden i kaos, at tage kontrollen tilbage i sit liv eller at komme på højkant efter en livskrise af den ene eller anden slags. Jeg har flere års erfaring i at arbejde terapeutisk med problemstillinger som:

  • Fobier, angst, depression, sorg, stress, ensomhed, identitetsproblemer, lavt selvværd, vrede og livskriser mv.


Jeg har desuden en samarbejdsaftale med både Prescriba, der tilbyder private sundhedsforsikringer og sygesikringen danmark. Som terapeut har jeg deltaget i flere kurser og har taget efteruddannelse i bl.a. ACT-terapi. Jeg er inspireret af både den eksistenspsykologiske og kognitiv terapeutiske tilgang, herunder ACT-terapi og jeg tilbyder:


• Individuel samtaleterapi


• Coaching


• Parterapi


Derudover har jeg i en årrække arbejdet med udredning, rådgivning og psykologiske vurderinger ift. børn og unge i en kommunal Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Derfor har jeg en del erfaring med supervision både ift. børn og unge, men også af forskellige professionelle faggrupper. Jeg tilbyder således også:


• Psykologisk rådgivning og samtaler om og med børn og unge.


• Psykologisk udredning og vurderinger af børn og unge.


• Supervision af forskellige faggrupper, herunder psykologer, der skal autoriseres.


Der er aktuelt kort ventetid. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere på:


Tlf.: 26 71 16 51 eller på mail: flemmingpohl@hotmail.com


Venlig hilsen


Flemming Pohl


PSYKOLOGERNE I STUDSGADE - STUDSGADE 20 - 8000 AARHUS C - CVR 32699561